Afspraak maken voor een bezichtiging bij Miniopslag Krimpenerwaard

 

Wij begrijpen het heel goed als u liever eerst wilt komen kijken bij onze locatie voordat u een opslagruimte gaat huren. Daarom is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging bij Miniopslag Krimpenerwaard. Wilt u langs komen? Voor het maken van een afspraak om te kijken in onze opslagruimtes kunt u bellen met 0182-700678.

U kunt op vele dagen binnenlopen voor een bezichtiging echter om te voorkomen dat er wachttijden ontstaan, maken we graag een afspraak voor een specifieke tijd en datum. Dit helpt ons om voor u een zo  prettig mogelijke beleving te geven.

Bij ons kunt u boxen huren met diverse afmetingen dus we verwachten dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden. Heeft u specifieke vragen over het opslaan van uw spullen of goederen, neem contact met ons op. We denken graag met u mee.

 

360 graden rondleiding

U kunt ook online een virtueel rondje door onze opslagruimtes ‘lopen’. Onze locatie bestaat uit een begane grond met opslagruimtes en kantoorruimtes. Daarnaast hebben we op de eerste verdieping ook nog enkele kantoren beschikbaar. Bekijk beide verdiepingen via de 360 graden rondleiding hieronder.

Wanneer u alvast even rond wil lopen in ons pand klikt u de volgende link 360 graden rondleiding bij Miniopslag Krimpenerwaard 

Voor de bovenverdieping gebruikt u de volgende link: 360 graden rondleiding boven verdieping Miniopslag Krimpenerwaard