Algemene informatie

Algemene informatie miniopslag huren

Minimale huurperiode

Huur van een miniopslag kan elke dag van de maand ingaan. U kunt de opslagruimte zo lang huren als u zelf wenst. De overeenkomst wordt elke maand stilzwijgend verlengd, tenzij u opzegt voor de 15e van de maand.

Opzegtermijn

Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail voor de 15e van de maand. U kunt dan tot het einde van dezelfde maand gebruik maken van uw opslagbox.

Borg

  • De borg bedraagt 1 maand huur + € 25,- voor de toegangsdruppel. De borg wordt bij de eerste
    factuur in rekening gebracht en geïncasseerd.
  • Als de pas wordt ingeleverd en de opslagruimte is netjes opgeleverd, ontvangt u de borg retour op uw bankrekeningnummer.

Verzekering

De verzekering van uw goederen is uw eigen verantwoordelijkheid. U heeft als klant alleen toegang tot uw opslagruimte, verder niemand, ook Miniopslag Krimpenerwaard niet. Uw goederen zijn dan ook niet gedekt door onze verzekering. Waarschijnlijk zijn uw goederen wel gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Informeer hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij en geef aan dat uw goederen zijn opgeslagen op een ander adres.

 

Voor meer informatie over het huren van een miniopslag vindt u via het menu onder de knop “informatie” of op onze FAQ pagina. Een offerte aanvragen voor een opslagruimte doet u snel en gemakkelijk door onderstaand formulier in te vullen.

 

Direct offerte aanvragen

 

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678