FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Opslagruimte huren

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom een opslagruimte huren?

  U bent zowel voor uw inboedelopslag als zakelijke opslag bij Miniopslag Krimpenerwaard aan het juiste adres! Onze opslagruimtes zijn 7 dagen in de week voor u toegankelijk. In alle gevallen wil u dat u zorgeloos uw spullen opslaan om er later weer naar te kijken en te gebruiken. Wij begrijpen dit en helpen u graag. Wilt u eerst komen kijken in onze opslagruimtes dan kan dat, maak een afspraak voor bezichtiging of bekijk onze 360 graden rondleiding.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

  Met de ruimtecalculator berekent u makkelijk en snel hoeveel m2 u nodig heeft voor uw opslag. Zie ook de pagina ‘tips‘ voor meer informatie over het opslaan van goederen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat bedraagt de minimale huurperiode?

  Huur kan elke dag van de maand ingaan. U kunt de opslagruimte zo lang huren als u zelf wenst. De overeenkomst wordt elke maand stilzwijgend verlengd, tenzij u opzegt voor de 15e van de maand.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat is de opzegtermijn van de opslagruimte?

  Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail voor de 15e van de maand. U kunt dan tot het einde van dezelfde maand gebruik maken van uw opslagbox.

Kosten en verzekering

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat kost het huren van een opslagruimte?

  Vanwege flexibiliteit hebben we de prijzen van onze opslagruimtes niet vast op de website staan. U kunt telefonisch (0182-700678) of via het aanvraagformulier op de website contact met ons opnemen en naar de beschikbaarheid en prijzen van de specifieke opslagruimtes vragen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Moet ik borg betalen bij het huren van een opslagruimte

  De borg bedraagt 1 maand huur + € 25,- voor de toegangsdruppel. De borg wordt bij de eerste factuur in rekening gebracht en geïncasseerd. Als de pas wordt ingeleverd en de opslagruimte is netjes opgeleverd, ontvangt u de borg retour op uw bankrekeningnummer.

Beveiliging

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Is de opslagruimte beveiligd?

  De opslagunits voldoen aan strenge eisen m.b.t. beveiliging en veiligheid. Zo zijn de opslagunits beveiligd met een 24/7 bewaking. Er is sprake van een toegangscontrolesysteem zodat alleen u die toegang heeft tot de opslag naar binnen kan. Maar ook dat we kunnen zien wie wanneer is binnen geweest. Daarnaast zijn er individuele sleutels, is er temperatuur controle zodat uw spullen in de juiste staat blijven en beschikt de opslag over het KVO Certificaat voor veilig ondernemen op industrieterrein.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wie heeft toegang tot de opslagruimte?

  Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte. Zelfs Miniopslag Krimpenerwaard kan niet bij uw spullen. Bij aanvang van de huur ontvangt u een toegangsdruppel. Alleen met de toegangsdruppel kunt u naar binnen. Meer informatie over toegang leest u hier.

Openingstijden en vervoer

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat zijn de openingstijden van de opslagruimte?

  U heeft 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot uw opslagbox. Bij aanvang van de huur ontvangt u een toegangsdruppel. Deze toegangsdruppel haalt u langs het kastje naast de overheaddeur. De deur opent automatisch.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Heb ik met de auto toegang tot de opslagruimte?

  U kunt met uw auto naar binnen rijden, zodat u droog kunt laden en lossen. De overhead deur sluit automatisch.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe kan ik opgeslagen goederen vervoeren?

  Er staan verschillende karren, deze kunt u gebruiken om uw goederen naar uw box te brengen. Huurt u op de eerste verdieping dan kunt u gebruik maken van de goederenlift. U kunt de karren in de lift zetten en deze brengt uw spullen zonder moeite op de eerste verdieping. Met het slot en de 3 sleutels heeft u toegang tot uw eigen opslagbox.

Bereikbaarheid

 

Direct offerte aanvragen

 

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678