Inboedel opslag huren

Inboedel opslag huren

We hebben het allemaal wel eens dat we meer opslagruimte nodig hebben. Soms een tijdelijke opslag omdat u gaat verbouwen of gaat verhuizen. Soms ook voor de langere termijn omdat u graag uw seizoensgebonden artikelen wilt opslaan in een opslag. Dit omdat u wellicht thuis geen schuur heeft of omdat u de schuur voor andere doeleinden wilt gebruiken. In dat geval bent u bij Miniopslag Krimpenerwaard aan het juiste adres! Ook voor zakelijke opslag. Onze opslagruimtes zijn 7 dagen in de week voor u toegankelijk. In alle gevallen wil je dat je zorgeloos je spullen kan opslaan in een externe inboedel opslag om er later weer naar te kijken en te gebruiken. Wij begrijpen dit en helpen u graag.

 

Beveiliging opslagruimte

Uw veiligheid, maar ook die van de opslag, bij het huren van een opslagruimte is erg belangrijk. Wij willen niet dat u op een dag terug komt bij de opslagruimte en uw spullen zijn ontvreemd. Daarom voldoen al onze opslagunits aan strenge eisen m.b.t. beveiliging en veiligheid. Zo zijn de opslagunits beveiligd met een 24/7 bewaking. Er is sprake van een toegangscontrolesysteem zodat alleen jij toegang hebt tot de opslag en  naar binnen kan. Maar ook dat we kunnen zien wie wanneer is binnen geweest. Daarnaast zijn er individuele sleutels, is er temperatuur controle zodat uw spullen in de juiste status blijven en beschikt de opslag over het KVO Certificaat voor veilig ondernemen op industrieterrein. Als laatste worden er alleen schone producten opgeslagen in de opslagruimtes en zijn de opslagruimtes gesitueerd tegenover het politiebureau.

 

Toegang opslagruimte

U heeft 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot uw opslagbox. Bij aanvang van de huur ontvangt u een toegangsdruppel. Deze toegangsdruppel haalt u langs het kastje naast de overheaddeur. De deur opent automatisch. U kunt met uw auto naar binnen rijden, zodat u droog kunt laden en lossen. De overhead deur sluit automatisch.

 

Gebruik inboedel opslag

Er staan verschillende karren, deze kunt u gebruiken om uw goederen naar uw opslagbox te brengen. Huurt u op de eerste verdieping dan kunt u gebruik maken van de goederenlift. U kunt de karren in de lift zetten en deze brengt uw spullen zonder moeite op de eerste verdieping. Met het slot en de 3 sleutels heeft u toegang tot uw eigen opslagbox.

 

Ruimtecalculator 

Met de ruimtecalculator berekent u makkelijk en snel hoeveel m2 u nodig heeft voor uw opslag.

 

Direct offerte aanvragen

 

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678