Geef uw mening

Hoe bevalt het huren van opslagruimte bij miniopslag Krimpenerwaard? We horen graag uw mening! Vul onderin s.v.p. de rekensom in en we plaatsen direct uw reactie.
  • Vul hier uw naam in
  • Welke formaat opslagruimte huurt u (m3)
  • Plaats hier uw reactie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef uw mening

Displaying 1 - 15 of 15
Naam Grootte opslagruimte Reactie
B. v. Grondelle 7 m3

Voor 3 maanden een opslagruimte nodig gehad. De ervaring met Janneke van Miniopslag Krimpenerwaard was prima: een goede service, snel reageren, meedenkend en zeer attent.
Kortom, voor iedereen een aanrader die een (tijdelijke) opslag zoekt.

M.R. 30

Snelle en correcte service.
Aanbevolen!

barbara van huffelen 37,7 en 12 m3

In een woord SUPER, aan te raden. Netjes en correct geholpen, makkelijk bereikbaar, en een nette prijs

J.A.S 20

Uitstekende servicegerichtheid. Zeer goed alternatief om spullen in opslag te zetten. Een aanrader!

R. Altheer 61

Perfecte opslagbox. Goed bereikbaar. Alleen de verlichting kan iets beter, want die slaat niet altijd aan.
Daarnaast zijn ze zeer klantvriendelijk en is er in overleg van alles mogelijk. Al met al een aanrader voor toekomstige huurders.

C.B 11 kubieke meter

Een uitkomst voor als je tijdelijk opslagruimte nodig hebt. Schoon ,
goed bereikbaar en prettige mensen die ook nog eens met je meedenken.

J.T. 120

We hebben met veel plezier onze inboedel 2 jaar opgeslagen bij mini opslag krimpenerwaard. De kosten zijn laag, de ruimte goed ingedeeld en het is goed bereikbaar vanuit schoonhoven. Zonder twijfel een aanrader.

M.R.  

Heb een aantal maanden een opslag gehuurd en zeer goed bevallen!
Vriendelijke mensen en denken met je mee!
Een echte aanrader!

Jantien 5 kubieke meter

De box is een ideale oplossing als je tijdelijk spullen van je studerende kind wil opslaan. De plek is goed bereikbaar en je kan makkelijk bij de spullen. Plezierige en klantvriendelijke benadering door mevrouw Prins.

Erik 52

Omdat ik tijdelijk veel ruimte nodig had werd mij geadviseerd 2 boxen te nemen, omdat in de loop van de tijd ik geleidelijker minder opslag nodig zou hebben. Dan kon ik later overgaan op een box. Scheelt toch geld. Dat is meedenken! Op het moment van levering wilde ik toch graag een andere box. Was geen probleem. Er werd gewoon een nieuw contract gemaakt. Inmiddels heb ik geen opslag meer nodig, maar Miniopslag Bergambacht is zeer aan te raden. Ik kreeg overigens ook altijd snel antwoord op mijn vragen via email. Ik snap waarom Miniopslag Bergambacht is uitgebreid.

Marri van Jaarsveld 6

Door verhuizing had ik tijdelijk opslagruimte nodig voor mijn schilderattributen. De huur in Bergambacht betekende een oplossing. Ik ben positief over de netheid, toegang en beveiliging. Mevrouw Prins wikkelt de administratieve zaken op een klantvriendelijke manier af. Aanbevolen !

L.Janssen-Snoeck nr 136??

Ontzettend fijn dat onze spullen nu al zo lang droog en veilig opgeborgen staan bij Miniopslag Krimpenerwaard. Toen we ons huis ineens snel konden verkopen, wisten we niet zo snel waar we heen konden met onze meubels. We konden en kunnen tijdelijk inwonen bij familie, maar veel spullen waren en zijn dus tijdelijk overbodig. Als we willen kunnen we erbij (dag en nacht) en dat is een fijn idee. Prettige afhandeling ook. Een aanrader voor wie het nodig heeft! Groet, Fam. Janssen-Snoeck

de Vries 12 m3

Door een verhuizing tijdelijk geen plaats om de huisraad in op te slaan! Bij de Miniopslag was gelukkig een box vrij. Uitstekende service, schone box en veilige opslag van de spullen. Dit alles voor een nette prijs. Kortom: niet tobben en alles voor 7 maanden in de box gezet. Hierna alles weer in dezelfde staat opgehaald! Goed bevallen.

Goodlift NL Consultancy ca. 20 M2

Vanaf april 2013 t/m maart 2014 hebben wij tot grote tevredenheid (tijdelijk) gebruik gemaakt van de Miniopslag Krimpenerwaard in Bergambacht. De service verlening van zowel Janneke als Joop Prins was prima.

joop 15m3

Top

Naam Grootte opslagruimte Reactie
Powered by Gravity Forms Directory
Displaying 1 - 15 of 15