Locatie

Locatie van Miniopslag Krimpenerwaard

Onze opslagruimtes en kantoren bevinden zich in Bergambacht, de locatie van Miniopslag Krimpenerwaard. Het pand heeft op de begane grond 200m² kantoorruimte en 140 opslagboxen. Daarnaast biedt het pand nog 3 kantoren op de eerste verdieping. Meer dan genoeg ruimte voor u om uw goederen in op te slaan. 

 

Virtuele tour locatie Miniopslag Krimpenerwaard

Wij begrijpen goed dat u misschien eerste even een kijkje wilt nemen in het pand voordat u uw spullen bij ons gaat opslaan. Daarom geven wij u de mogelijkheid om door onze locatie te ‘lopen’. Neem hier een virtueel kijkje in de opslagruimtes en kantoren van Miniopslag Krimpenerwaard. Wilt u toch liever fysiek bij ons langskomen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bovenstaande opslagruimte of kantoorruimte geschikt voor u? Vraag dan direct een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

Miniopslag Krimpenerwaard is goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen. Dus voor een opslagruimte in de buurt van Gouda, bent u bij ons aan het juiste adres. U bent vanuit een van de volgende steden binnen 25 minuten op onze locatie en dus bij uw spullen: Ammerstol – Bergambacht – BerkenwoudeGouda – Haastrecht – Krimpen aan de Lek – Krimpen aan den IJssel – Lekkerkerk – Ouderkerk aan den IJssel – Schoonhoven – Stolwijk – Vlist. Bekijk op de pagina’s de snelste route vanuit uw plaats naar onze opslagruimtes. 

Direct offerte aanvragen

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678