Opslagruimte Huren

Tijdelijke opslagruimte nodig?

Miniopslag Krimpenerwaard verhuurt opslagruimte voor inboedel opslag en zakelijke opslag. Heeft u behoefte aan tijdelijke ruimte om uw inboedel, voorraad, meubels of andere spullen op te slaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Stap 1. Bereken hoeveel ruimte u nodig heeft

Bij het huren van een opslagbox is de eerste stap om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw inboedel of voorraad. Via onze handige ruimtecalculator kunt u precies zien hoeveel kubieke meter u nodig heeft voor bijvoorbeeld een bed, bank of ander voorwerp.

 

Stap 2. Neem contact met ons op

Als u weet hoeveel ruimte u nodig heeft kunt u contact met ons opnemen (tel: 0182-700678) voor een voorstel op maat. Miniopslag Krimpenerwaard heeft diverse opslagunits beschikbaar, waardoor u altijd een passend formaat vindt. Wij hebben een goed beveiligde locatie. Zo is er camerabewaking aanwezig, hebben we een toegangscontrole systeem, krijgt iedereen een individuele sleutel en is er temperatuur controle. Ook zitten wij met de locatie tegenover een politiestation.

 

Stap 3. Bekijk hoe lang het rijden is

We zijn gevestigd in Krimpenerwaard en goed bereikbaar vanuit onder andere Ammerstol, Bergambacht, Schoonhoven, Stolk, Berkenwoude en Krimpen aan de Ijssel. Bekijk hieronder onze locatiepagina’s met een routeplanner:

Direct offerte aanvragen

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678