Ouderkerk aan den IJssel

Komt u uit Ouderkerk aan den IJssel en bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte? Miniopslag Krimpenerwaard is het geschikte Self-Storage bedrijf voor u! Gevestigd in Bergambacht huurt u bij ons ideale tijdelijke opslagruimte. Wij zijn hét Self-Storage bedrijf voor de regio Krimpenerwaard: service en oplossingen op maat hebben onze hoogste prioriteit. Voor elke soort van opslag kunnen we u een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Voor inwoners van Ouderkerk aan den IJssel zijn onze ruimtes zeer geschikt om tijdelijk of voor langere periode uw goederen op te slaan als u behoefte hebt aan extra opslagruimte. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen van of naar Ouderkerk aan den IJssel, kunt u vast wel een beetje extra ruimte gebruiken. Ook kunt u het gebruiken als een extra stukje zolderopslag. Heeft een eigen winkel in de omgeving en kunt u wel wat extra ruimte gebruiken voor uw winkelvoorraad. Ook dan zijn de opslagboxen van Miniopslag Krimpenerwaard voor uw geschikt.

Kunt u de extra opslagruimte goed gebruiken? Vraag onderaan de pagina direct en gemakkelijke en offerte aan. Als u toch eerst nog wat vragen heeft over de opslagruimtes, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Route opslagruimte Ouderkerk aan den IJssel

Direct offerte aanvragen

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678