Zakelijke opslagruimte

Zakelijke opslagruimte huren

Als ondernemer komt het je vast bekend voor dat je op een gegeven moment wat extra zakelijke opslagruimte nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van archieven, drukwerk, meubilair, goederen, standmateriaal, onderdelen voor monteurs, bouwmaterialen of bijvoorbeeld seizoensgebonden goederen.

U kunt van alles opslaan bij de Miniopslag Krimpenerwaard zolang het maar schone artikelen zijn. Heeft u bovenstaande goederen en een opslag nodig om deze in op te slaan? Dan bent u bij Miniopslag Krimpenerwaard aan het juiste adres! Wij zijn er niet alleen voor uw zakelijke opslag, maar ook voor uw inboedel opslag. U kunt dus zowel uw zakelijke goederen als uw persoonlijke spullen makkelijk op één locatie bewaren. Onze opslagruimtes zijn 7 dagen in de week voor u toegankelijk. In alle gevallen wilt u dat u zorgeloos uw spullen kan opslaan om er later weer naar te kijken en deze te gebruiken. Wij begrijpen dit en helpen u graag.

 

Beveiliging zakelijke opslagruimte

Uw veiligheid bij het huren van een zakelijke opslagruimte is erg belangrijk. Wij willen niet dat u op een dag terug komt bij de opslagruimte en uw spullen zijn ontvreemd. Daarom voldoen al onze opslagunits aan strenge eisen m.b.t. beveiliging en veiligheid. Zo zijn de opslagunits beveiligd met een 24/7 bewaking. Er is sprake van een toegangscontrolesysteem zodat alleen jij die toegang heeft tot de opslag naar binnen kan, maar ook zodat wij kunnen zien wie wanneer is binnen geweest. Daarnaast zijn er individuele sleutels, is er temperatuur controle in het gebouw zodat uw spullen in de juiste staat blijven en beschikt de opslag over het KVO Certificaat voor veilig ondernemen op een industrieterrein. Tot slot worden er alleen schone producten opgeslagen in de opslagboxen en zijn de boxen gesitueerd tegenover het politiebureau.

 

Toegang zakelijke opslagruimte

U heeft 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot uw opslagbox. Bij aanvang van de huur ontvangt u een toegangsdruppel. Deze toegangsdruppel haalt u langs het kastje naast de overheaddeur. De deur opent automatisch. U kunt met uw auto naar binnen rijden, zodat u droog kunt laden en lossen. De overhead deur sluit automatisch.

 

Gebruik opslaan goederen

Er staan verschillende karren, deze kunt u gebruiken om uw goederen naar uw box te brengen. Huurt u op de eerste verdieping dan kunt u gebruik maken van de goederenlift. U kunt de karren in de lift zetten en deze brengt uw spullen zonder moeite op de eerste verdieping. Met het slot en de 3 sleutels heeft u toegang tot uw eigen opslagbox.

 

Ruimtecalculator

Met de ruimtecalculator berekent u makkelijk en snel hoeveel m2 u nodig heeft voor uw opslag.

 

Kom met ons in contact

Voor bedrijven raden wij aan om direct te bellen naar 0182-700678 om direct terugkoppeling te ontvangen. Als u zelf eerst een berekening wilt maken, dan raden we aan via de ruimtecalculator uw ruimtebehoefte in kaart te brengen. Direct een offerte aanvragen mag natuurlijk altijd, dit doet u met het formulier hieronder.

Direct offerte aanvragen

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

UItsluitend na telefonische afspraak 0182-700678