Zakelijke opslag

Zakelijke opslagruimte huren

We hebben het allemaal wel eens dat we meer zakelijke opslagruimte nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van archieven, drukwerk, meubilair, goederen, standmateriaal, onderdelen voor monteurs, bouwmaterialen of bijvoorbeeld seizoensgebonden goederen.

U kunt van alles opslaan bij de Miniopslag Krimpenerwaard zolang het maar schone artikelen zijn. Heeft u schone artikelen? Dan bent u bij Miniopslag Krimpenerwaard aan het juiste adres! Ook voor uw inboedel opslag. Onze opslagruimtes zijn 7 dagen in de week voor u toegankelijk. In alle gevallen wil je dat je zorgeloos je spullen opslaan om er later weer naar te kijken en te gebruiken. Wij begrijpen dit en helpen u graag.

 

Beveiliging opslagruimte

Uw veiligheid bij het huren van een zakelijke opslagruimte is erg belangrijk. Wij willen niet dat u op een dag terug komt bij de opslagruimte en uw spullen zijn ontvreemd. Daarom voldoen al onze opslagunits aan strenge eisen m.b.t. beveiliging en veiligheid. Zo zijn de opslagunits beveiligd met een 24/7 bewaking. Er is sprake van een toegangscontrolesysteem zodat alleen jij die toegang heeft tot de opslag naar binnen kan. Maar ook dat we kunnen zien wie wanneer is binnen geweest. Daarnaast zijn er individuele sleutels, is temperatuur controle zodat uw spullen in de juiste stat blijven en beschikt de opslag over het KVO Certificaat voor veilig ondernemen op industrieterrein. Als laatste worden er alleen schone producten opgeslagen in de opslagen en zijn de opslagen gesitueerd tegenover het politiebureau.

 

Toegang opslagruimte

U heeft 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot uw opslagbox. Bij aanvang van de huur ontvangt u een toegangsdruppel. Deze toegangsdruppel haalt u langs het kastje naast de overheaddeur. De deur opent automatisch. U kunt met uw auto naar binnen rijden, zodat u droog kunt laden en lossen. De overhead deur sluit automatisch.

 

Gebruik opslaan goederen

Er staan verschillende karren, deze kunt u gebruiken om uw goederen naar uw box te brengen. Huurt u op de eerste verdieping dan kunt u gebruik maken van de goederenlift. U kunt de karren in de lift zetten en deze brengt uw spullen zonder moeite op de eerste verdieping. Met het slot en de 3 sleutels heeft u toegang tot uw eigen opslagbox.

 

Ruimtecalculator

Met de ruimtecalculator berekent u makkelijk en snel hoeveel m2 u nodig heeft voor uw opslag.

 

Kom met ons in contact

Voor bedrijven raden wij aan om direct te bellen naar 0182-700678 om direct terugkoppeling te ontvangen. Als u zelf eerst een berekening wilt maken, dan raden we aan via de ruimtecalculator uw ruimtebehoefte in kaart te brengen. Direct een offerte aanvragen mag natuurlijk altijd, dit doet u met het formulier hieronder.

Direct offerte aanvragen

Adresgegevens

Ambachtstraat 3  (kantoor: nr 1)
2861 EW Bergambacht

Neem contact op

Openingstijden

Ma + Do: 9:00uur – 16:00 uur
Of na telefonische afspraak